A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Бессарабської селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАКУПІВЛІ ОВОЧІ ТА ФРУКТИ

Дата: 26.01.2023 09:45
Кількість переглядів: 23

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(відповідно до пункту 4постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) 

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань:

Найменування замовника: Відділ освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради;

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади;

Місцезнаходження замовника: проспект Миру, 18, смт. Тарутине,  Одеської області, 68500;

Ідентифікаційний код замовника в ЄДР:  – 44118490;

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: 

Овочі та фрукти (ДК 021:2015: 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи)

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-20-011075-a.

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

Овочі та фрукти (ДК 021:2015: 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи)

Найменування

Вимоги до товару

Яблука

Яблука врожаю 2022-2023 років. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України.

Плоди свіжі, цілі, здорові, без захворювань, з плодоніжкою чи без неї, плоди правильної форми без порізів та пошкоджень, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного походження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям.

Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Тара та маркування на ній, в якій постачається продукт, повинна відповідати діючим вимогам.

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання.

Буряк

Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України.

Буряк столовий  має бути очищеним від землі сухим способом. Зовнішній вигляд – клубні цілі, чисті, здоров, сухі, непророслі, не зів’ялі.

Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Тара та маркування на ній, в якій постачається продукт, повинна відповідати діючим вимогам. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання.

Цибуля ріпчаста

Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України. Цибуля ріпчаста свіжа. Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень. Без стороннього запаху і присмаку. Без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ознак гнилі, без стороннього запаху і смаку, без механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Тара та маркування на ній, в якій постачається продукт, повинна відповідати діючим вимогам. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання.

Капуста

Капуста врожаю 2022-2023 року. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України.

Першого ґатунку, головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків, без перевищеного вмісту хімічних речовин, має типові для сорту форму, щільними або менш щільними (для ранніх сортів), смак та колір без стороннього запаху і присмаку, не пухкими, не пророслими.

Не допускається: головки тріснуті, загнилі, підморожені, пошкоджені на глибину від 3 листків.

Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Тара та маркування на ній, в якій постачається продукт, повинна відповідати діючим вимогам.

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання.

Морква

Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України.

Морква має бути без дефектів. Очищена від землі сухим способом. Зовні коренеплоди мають бути гладенькими, свіжими на вигляд, правильної форми, не побитими, без тріщин та не підмороженими. Зеленуваті та фіолетові головки коренеплодів не допускаються.

Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Тара та маркування на ній, в якій постачається продукт, повинна відповідати діючим вимогам.

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання.

 

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі Овочі та фрукти (ДК 021:2015: 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи), визначений відповідно до кошторису на 2023 рік, становить 248840,00 грн. Всього10420 кілограм.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 248840,00 грн., з ПДВ.

 

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

     Очікувана вартість предмету закупівлі: Овочі та фрукти (ДК 021:2015: 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи), визначено з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі.

     При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, після збору та аналізу цінової інформації реального ринку товару, був проведений аналіз закупівель аналогічних товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України системи Prozorro.

 

  1. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора